ekşi sözlük yazarı login butonu anasayfada olsun
duyuruya sözlük vasıtasıyla değil de yer imlerinden bağlananlar için ikide bir login olmak durumunda kalıyor. sitede ekşi sözlük yazarlarını ne şekilde girerlerse girsinler olsun her loginlerinde hatırlayan bir sistem de hala yok sanırım. her girdiklerinde önce sağ üste tıklayıp sonra da ekşici butonuna tıklamak uğraştırıcı. bu butonun anasayfaya taşınmasının daha yararlı olacağı düşüncesindeyim.

-
ben smyrna commented
pek anlamadım bu durumu ama ben ekşi sözlükte hiç login olmuyorum. sürekli login durumdayım yani. bi de duyuruya girmek için de
http : // www. eksisozluk. com/sub_etha.asp?name=eksiduyuru şeklinde bir bookmark yaptım. sadece bunu tıklayarak sorunsuz ve ekşi'ye uğramadan giriyorum duyuruya. burada da başka sorun yaşamıyorum.
-
onexey commented
yerimine http://www.eksisozluk.com/sub_etha.asp?name=eksiduyuru linkini kopyalarsan böyle bir sorunun olmamış olur.